Corona update juni – Huisartspraktijk S. Patandin – Holwierde

Huisartspraktijk S. Patandin

Welkom bij Huisartspraktijk S. Patandin. Op deze site vindt u informatie over de praktijk. We werken in een gezondheidscentrum samen met de fysiotherapeut en diëtiste. 

De praktijk is aangesloten bij de EZA (EerstelijnsZorg Appingedam).

Terug naar overzicht

Corona update juni

Met ingang van 1 juni zullen de maatregelen rondom corona nog verder versoepeld worden. Gaarne daarvoor het landelijk nieuws volgen.

Intussen hebben we een aantal aanpassingen gedaan in de praktijk om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij hebben de spreekuren ruimer gepland, waardoor er minder mensen tegelijk in de wachtkamer zullen zitten. Door de tijden wat ruimer te plannen, kunnen we minder mensen per dag beoordelen. Dat maakt dat u niet altijd, dezelfde dag gezien kunt worden. Voor spoedgevallen kunt u altijd terecht, ook dan verzoeken wij u eerst te bellen naar de praktijk.

Voor levensbedreigende situaties moet u altijd 112 bellen.

We hebben schermen en plexiglas aangeschaft om ervoor te zorgen, dat we onze zorg zo goed en zo veilig mogelijk kunnen verlenen. Waar nodig gebruiken we mondkapjes en beschermende kleding.

Wij willen vragen of u ook rekening wilt houden met elkaar in de wachtkamer.

Certe (laboratorium) is intussen ook begonnen met het oproepen van patiënten voor hun diabetes controles.

Als u koorts en luchtwegklachten heeft, kom dan niet naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op.

U kunt ook veel informatie vinden op het RIVM site. GGD Groningen

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

https://www.pharos.nl/corona-virus

Als u herhaalmedicatie aanvraagt middels het inleveren van uw doosjes in de praktijk, zou u alleen de etiketten willen afknippen en deponeren in de kartonnen doos in het voorportaaltje. U mag ook deelnemen aan de herhaalservice, daarvoor kunt u contact opnemen met de apothekersassistente. U kunt uw medicatie ook bestellen via de website. www.huisartspraktijkpatandin.nl

Publicatiedatum: 21-07-2021